Moià commemora el 8M Dia Internacional de les Dones amb activitats del 5 al 31 de març

2 de març de 2021

Moià commemora el 8M amb un programa d’activitats del 5 al 31 de març per a tots els públics:

  • De l’1 al 14 de març, exposició bibliogràfica sobre el feminisme: evolució i actualitat. A la Biblioteca municipal 1 d’octubre.

 

  • Divendres 5 de març:

A les 10.30h i a les 11.30h, a l’Escola Josep Orriols i Roca, dues sessions de l’Hora del conte “Valentes, intrèpides i curiosos” amb la rondallaire Clara Gavaldà als nens i nenes de cicle infantil.

A les 20.00h, espectacle “Castells de mar en festa”, homenatge a la poeta Maria Mercè Marçal, en motiu del Dia Internacional de la Dona a càrrec de LAI, amb Baltasar Fonts, Sara Parés i Perapau Ximenis. A l’Auditori de Sant Josep. Aforament limitat. Inscripcions a http://bit.ly/vuitmarc o al telèfon 93 830 06 74.   

 

  • Diumenge 7 de març:

A les 11.45h al parc municipal (zona del llac): lectura del manifest amb motiu del 8M elaborat pels alumnes de 4t d’ESO de l’INS Moianès i Petit gran homenatge a les dones.

A les 12.00h: concert amb el grup La Rateta ja no escombra l’escaleta que presenta l’espectacle “La Dona que jo vull ser”. Històries musicades de dues dones i un home que intenten com poden, ser feministes i empoderar-se amb humor i tendresa. 

 

  • Dilluns 8 de març:

Paradeta a l’Institut Moianès amb motiu del 8M amb jocs i material per als joves.

 

  • Dijous 11 de març:

A les 11.30h, a l’Escola Pia, sessió de l’Hora del conte “Valentes, intrèpides i curiosos” amb la rondallaire Clara Gavaldà als nens i nenes de cicle infantil.

 

Durant el mes de març a l’INS Moianès:

  • Tallers de serigrafia feminista amb els alumnes de 1r d’ESO a càrrec d’Embrutafils. 
  • Tallers d’autodefensa i noves masculinitats a l’alumnat de 1r i 2n de Batxillerat, a càrrec de Filigrana.   

Les activitats que es realitzen a les escoles i a l’institut es faran respectant els grups bombolla i en en horari lectiu

Consulteu el programa:

Last modified: 3 de març de 2021

Comments are closed.