Actes commemoratius del 25N

Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 23/11/2019 - 29/11/2019
0:00

Categories


El 25 de novembre es celebra el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Des de l’Ajuntament de Moià s’organitzen diverses activitats per commemorar aquest dia:

  • Divendres 22 de novembre: Taller de pintura corporal a l’Espai Jove La Pólvora, de 17.00 a 20.00h. Com a eina d’empoderament i de reapropiació de les nostrescures. A càrrec de Cinta Tort. Inscripcions a l’Espai Jove o enviant un correu a joves@moia.cat.
  • Dissabte 23 de novembre: Representació de l’obra de teatre Indòmita, a càrrec de la companyia teatral Projecte Lilith, amb una durada de 45 minuts i fòrum posterior. A les 20:00h a l’Espai Cultural Les Faixes. “Una bruixa viu i riu dins de cada dona. És la part lliure de cadascuna de nosaltres. Ets bruixa pel simple fet de ser dona: alegre, única, immortal. Indòm El llegat conservador dels segles ressorgeix de les profunditats de la història per tal de condemnar la dona que transgressora. Serà el gènere femení qui haurà de pujar a la palestra i apel·lar cada acusació, valent-se de les seves pròpies experiències i d’una veu íntima, irònica i plural. Una veu polièdrica que crida des de l’escenari i agermana les dones que badallen cada matí. Les lluitadores, les cansades, les àvies, les mares, les filles, les perdudes. Una veu que no pot ser domada. Una veu indòmita.  
  • Dilluns 25 de novembre: Lectura del manisfest contra la Violència envers les Dones. A càrrec d’alumnes de 1r de Batxillerat de l’INS Moianès. I després inauguració de l’exposició contra la Violència de Gènere “Reivindic [ART] Artistes pels drets socials ” a la sala d’exposicions del Casal. A les 17.00h.
  • Dilluns 25 de novembre: Taller de “Micromasclismes, què són?” a la Biblioteca municipal. A les 18.00h.  A càrrec d’Antònia Guerrero, psicòloga i psicoterapeuta grupal, experta en gènere. T’estàs preguntant què és un micromasclime? i si és micro, no deu ser molt important? Doncs sí que ho són d’importants ja que perpetuen els rols tradicionals femenins i masculins d’una manera subtil i quasi imperceptible.
  • Divendres 29 de novembre: Taller de Trap feminista “Rap-Gènere” a l’Espai Jove La Pólvora. A les 18.00h. A càrrec del grup “Las Vvitch”. Creació de lletres, gravació i mescla de les veus i creació de videoclip. Inscripcions a l’Espai Jove o enviant un correu a joves@moia.cat.