Activitats de la Biblioteca al parc

Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 10/07/2019 - 31/07/2019
19:00 - 20:00

Categories


La Biblioteca municipal organitza els dimecres de juliol activitats a la fresca del parc, a les 19.00h:

  • Dimecres 10 juliol a les 19h: Contes a la fresca del Parc amb Sandra Rossi: “Qui vola en aquesta escombra?” Diuen que ballen sota la lluna plena, alguns diuen que són bones, altres que són dolentes, diuen que tenen berrugues, que els agrada el negre, i els gats, també negres, diuen que preparen beuratges i que tenen mal geni… Moltes i moltes coses es diuen de les bruixes!

 

  • Dimecres 17 de juliol a les 19h: Contes a la fresca del Parc amb Cia Patawa: “Els conte del Capità Sargantana” El Capità Sargantana viatja pels mars i els oceans de la terra damunt el seu vaixell, l’Escopinya I. I en els seus viatges ha après un munt de contes. Amb ells ha descobert perquè l’aigua de mar és salada, qui és el Peix Irisat, i moltes històries sobre fars i mariners, oceans i sirenes que encisaran a grans i petits. Us apunteu a viatjar amb el Capità Sargantana?.

 

  • Dimecres 24 juliol a les 19h: Espectacle a la fresca del Parc amb la Companyia Homenots, presenten “En Bum i el tresor pirata”: una manera divertida d’introduir els nois i noies en l’apassionant món de la bateria i la percussió. En Bum és un elefant que una nit s’assabenta que a la platja de la Mitjalluna hi ha un tresor pirata amagat i farà tot el possible per trobar-lo. Se’n sortirà?

 

  • Divendres 26 de juliol a les 20h: El poeta i rapsoda Josep Pedrals presenta el seu últim llibre Els límits del Quim Porta (Premi Homo Fabra i Ciutat de Barcelona 2018), acompanyat de l’editora Agnès Prats. En Josep Pedrals es dedica a dur la poesia als escenaris, treballant sobretot la sonoritat i la fisicitat del vers. Divulgador de la poesia, també dona conferències i cursos sobre temes de poètica, prosòdia i oralitat en escoles, instituts i universitats d’arreu del món.

 

  • Dimecres 31 de juliol a les 18:30h: Si voleu conèixer jocs de taula nous i passar una bona estona amb la família i els amics, veniu al tastet de jocs de taula que farem a la fresca del Parc. Cal inscripció prèvia.

En cas de mal temps les activitats es faran a l’interior de la Biblioteca.