XXVIII JORNADES ESPORTIVES D’ESTIU 2024

12 de juny de 2024

INSCRIPCIONS TANCADES

Tornen les XXVIII Jornades Esportives d’estiu 2024 al pavelló de Moià! Si tens ganes de fer molt esport i moltes activitats a l’aire lliure, no dubtis a apuntar-te al casal.

Enguany les jornades esportives aniran des del 25 de juny al 26 de juliol, de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 15 a 17h. Va enfocat a infants i joves d’entre 3 i 16 anys, i les activitats seran adaptades en funció de l’edat.

Es faran multiesports, excursions, tallers, bàsquet, piscina, tenis, hípica, voleibol, futbol sala, bàdminton, tenis taula, jocs tradicionals i preesportius, jocs d’aigua, jocs de psicomotricitats pels més petits…

A partir del dia 5 de maig i fins al 17 de juny estaran obertes les inscripcions a través d’aquest FORMULARI. Consulta aquí tota la informació referent a les dates, els preus i les activitats.

*Cal tenir en compte que els preus en cas de 2n i 3r germà s’arrodoneixen a valors exactes. Aquests són els preus per cada cas:

Si tens qualsevol dubte pots posar-te en contacte a través del telèfon 93 830 00 00 o bé a través del correu electrònic pavello@moia.cat.

Vine al pavelló, ens ho passarem bé!

Last modified: 18 de juny de 2024

Comments are closed.